Healing

b08a2838-9caa-4fd8-aa17-da34039d8639jpg

Lidt om healing

Jeg arbejder med forskellige slags healingsmetoder, fælles for dem er at jeg guider energien omkring klienten, ned i et niveau hvor hjernebølgerne går i den langsomme Alpha-tilstand.
Denne tilstand kan sammenlignes med hjerneaktiviteten ved f.eks. meditation og mindfulness.

I denne tilstand sker der mange forløsninger i kroppen både fysisk, psykisk og sjæleligt, og det er her den egentlige healing af vores udfordringer foregår.
Læs evt. denne artikel fra ingeniøren: https://ing.dk/artikel/hjernegymnastik-mod-stress-62148

Reiki er healing med hænderne der samtidig med afslappende terapi, har en meget dybegående virkning.
Healingen går ind og arbejder med dine udfordringer, den healer fysiske og psykiske sår indefra, og har en afbalancerende effekt på bla. stress, angst, og depression .

Healing beroliger, oplader og øger dit energiniveau, derved bliver der mere styrke og kraft til alt, hvad du vælger at foretage dig. Det støtter og styrker immunforsvaret og hjælper kroppen til at restituere.
Oplever du psykisk og fysisk smerte, eller lider du af betændelsestilstande, kan healing løsne op for spændinger både mentalt og fysisk, og kan med fordel anvendes som forebyggende stress-behandling.

Når kroppen efter en healing er afslappet og centreret, kan andre behandlingsformer herefter bedre komme igennem og hjælpe kroppen, derfor er healing f.eks. fordrende før og efter medicinsk behandling, kirurgisk indgreb, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Er du sportsudøver, og vil du gerne præstere mere fokuseret og med bedre indføling med kroppen, så vil healing være et perfekt supplement til mentaltræningen.


Praktisk:
Reiki er healing med hænderne, det betyder rent praktisk, at du ligger på briksen, hvor du bliver pakket ind i et tæppe.
Under healingen placerer jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop (se denne illustration - Håndpositioner).

Som healer er jeg kanal for den universelle energi, der gennem mine hænder transmitteres ind til dig.
Har du ingen specielle udfordringer, men trænger du bare til et hvil i hverdagen, vil én Reiki healing efter behov - gøre dig godt.

Har du udfordringer, og ønsker dybere behandling og forløsning af disse, anbefales det at få 4 behandlinger i et forløb inden for ca. 10 dage.