Kostvejleding

de5ad431-6b01-4208-a681-00dc6f3bbe3bjpg


Kostvejledning og kosttilskud

Kosten har så uendelig stor betydning for vores sundhed og velvære.

I forhold til alle udfordringer vi kan have i vores krop både fysisk og psykisk, med sygdom og stress, spiller kosten en afgørende rolle for at få det bedre og starte en healingsproces.
Vejledning i kost og kosttilskud udføres efter Anthony William's guidelines til et sundt liv uden sygdom.
Læs mere om Anthony Williams her:  https://www.medicalmedium.com/

Praktisk:
Efter endt healing eller fjern-healing stiller jeg ind på dig og det spirituelle. Ved brug af pendulering, vejledes der omkring kosttilskud og kostændringer.
Du modtager efterfølgende en lille rapport med resultatet af penduleringen, rapporten indeholder en udførlig vejledning i hvilke kosttilskud der vil gavne dig, og hvis du tager kosttilskud i forvejen, vil den også teste om disse er gode for dig.


Vil du selv starte med et par grundlæggende ting til en kostændring så start her:
Hvis du er urolig for dit helbred, kæmper med sygdom eller ønsker at forebygge, er det vigtigste at undgå de værste triggere til sygdom og ubehag, triggere kan både være fødevarer og indholdsstoffer i maden.

Din krop har brug for al den støtte den kan få fra kosten, så du kan hele og opretholde et optimalt helbred.
De fleste af os har hørt om at vi skal undgå konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer.
Der er dog andre problematiske ingredienser og fødevarer, som er vigtige at undgå. Disse ingredienser kan fodre bakterielle- og svampeinfektioner -  hvilket kan føre til betændelsestilstande, forstyrre og ødelægge dit fordøjelsessystem, svække og forvirre dit immunforsvar, belaste dine kirtler og organer, forstyrre eller ødelægge din hjernes neuroner og neurotransmittere, gøre dig ængstelig og / eller deprimeret, samt udløse slagtilfælde og hjerteanfald.

Start med at undlade alle disse fødevarer fra din kost:

Og læs mere her: https://www.medicalmedium.com/blog/foods-to-avoid-for-healing-chronic-illness

nofoodsjpg


Det vigtigste og bedste du kan gøre for din krop er at drikke sellerijuice hver morgen.

03196b24-4630-47e2-b7b1-ff43cb933008jpg

Sellerijuice er en af de største helbredende juicer, sellerijuice kan noget ganske særligt.
Dette skriv er direkte oversat fra Anthony William's anbefaling af sellerijuice: https://www.medicalmedium.com/medical-medium-blog-healing-foods.htm

Derfor er sellerijuice en mirakel juice.
Hvis folk kendte alle de fantastiske helbredende egenskaber som selleri juice har, ville det blive bredt hyldet som et mirakuløst superfood. Selleri har en utrolig evne til at skabe forbedringer for alle former for sundhedsmæssige udfordringer.
Selleri kan være en enestående hjælp når det kommer til kronisk sygdom.
Der er set tusindvis af mennesker, som lider af kronisk og uforklarlige sygdomme, som oplever at de får det bedre hvis de drikker ca. 4,7 del sellerijuice om dagen på en tom mave. Derfor er der startet ”en bevægelse”, for hvorfor det er en god idé at drikke ren sellerijuice, og hvordan man skal drikke dette for at få mest mulig ud af det.

Sellerijuice er mest kraftfuldt, når du drikker det friskpresset uden at tilsætte andre grøntsager eller frugter. Hvis du drikker en ren og før din morgenmad, vil det også styrke din fordøjelse af de fødevarer, som du spiser resten af dagen.
Sellerijuice har kraftige antiinflammatoriske egenskaber.

Hvad er selleri godt for?

Selleri er perfekt til at stoppe inflammation, fordi det sulter patogener, herunder uproduktive bakterier og virusser som Epstein-Barr (EBV), der skaber det.

Som der bliver afsløret i bogen: ”

Thyroid Healing: The Truth behind Hashimoto's, Graves', Insomnia, Hypothyroidism, Thyroid Nodules & Epstein-Barr”

EBV er det den egentlige årsag til Hashimoto's thyroiditis og mange andre sygdomme, som den medicinske verden kalder autoimmune. Disse patogener fører til hundredvis af forskellige symptomer og tilstande, der misdiagnostiseres.

Som tidligere nævnt er selleri i stand til at sulte patogener, plus det indeholder en lang række uopdagede mineralsalte, som virker sammen som et antiseptisk middel.

Når disse kraftige mineralsalte får kontakt med vira som Epstein-Barr, HHV-6, helvedesild, bakterier såsom Streptococcus samt andre patogener, der er ansvarlige for kronisk sygdom – begynder saltene at nedbryde patogenernes cellemembraner, som til sidst dræber og ødelægger dem.

En lang række kroniske sygdomme, har et tilfælles, nemlig at alle de sygdomsramte har kronisk inflammation.

Selleriens mineralsalte gør underværker

Hvis du er bekymret for om natrium i selleri er et problem, fordi du har hørt, at "salt er salt" er dette ikke gældende her, da natrium i selleri ikke kun er salt eller det basale mineral natrium.

Medicinsk forskning og videnskab har endnu ikke opdaget de forskellige sorter af natrium i selleri, og heller ikke hvor gavnlige de er.

Selleriets naturligt forekommende natrium hjælper faktisk med at stabilisere blodtrykket og bringe det ned, når det er for højt og op, når det er for lavt.

Derudover vil det ikke dehydrere dine organer - i stedet ’klamrer det sig til’ de giftige, farlige salte af dårlig kvalitet og hjælper med at trække dem ud af kroppen, mens de erstattes med uopdagede klyngesalte.

Videnskaben har endnu ikke dekonstrueret eller studeret disse klyngesalte. Med tiden vil forskning vise, at disse klyngesalte arbejder symbiotisk og systematisk med at skylle toksiner, døde patogener såsom virusser, bakterier, patogene neurotoksiner og affald ud fra alle sprækker i kroppen.

Neurotoksiner er forresten skabt af et virus som f.eks. Ebstein-Barr virus på giftige tungmetaller, herunder kviksølv og aluminium. Medicinsk videnskab og forskning er endnu ikke klar over, at vira lever på visse brændstoffer, hvor de producerer neurotoksiner som affald.

Neurotoxiner skaber neurologiske symptomer, herunder brændende hud, ufrivillige bevægelser, rysten, krampeanfald, kolde hænder og fødder, balanceproblemer, svimmelhed, uregelmæssig hjerterytme, søvnløshed og kropssygdomme, der mest af alt forvirrer de fleste patienter og læger.

Hvad bruger kroppen selleriens mineralsalte til?

Nu da du ved, at patogener som EBV (Ebsteinn-Barr Virus) er ansvarlige for kronisk sygdom, er det også nemmere at forstå hvor fantastisk den antiseptiske funktion af selleriets klyngesalte virkelig er.

Dine hvide blodlegemer bruger disse klyngesalte som både skjold og våben til at gå efter vira og uproduktive bakterier og afhjælper herved med at afværge de mange symptomer og tilstande som forårsages.

Mineralsalte er afgørende for om at vores kroppe fungerer optimalt. De sørger for, at dine nyrer og binyre fungerer, og hæver dine tarmes saltsyre, så din krop kan nedbryde samt optage det, du spiser, alt imens de balancerer din pH samt renser og reparerer din mave og resten af fordøjelseskanalen.

Og vigtigst af alt, din lever.

Mineralsaltene specifikt i selleri er medvirkende til den elektricitet der styrer kroppen - de er byggesten til neurotransmitter kemikalier. De antænder elektrisk impulsaktivitet samtidigt med at de understøtter neuronfunktion.

En hjerne med svage elektriske impulser og svage neurotransmittere lukker ned og går i "lavt batteri" tilstand. Sellerijuice fungerer som en batterioplader til hjernen.

Mineralsalte holder hjertet i gang og skaber de neurotransmittere, der er nødvendige for at tage information fra punkt A til punkt B, det vil sige fra neuron til neuron. Forestil dig, at en neuron er en båd, og mineralsalte som havet: hvis havet tørrer ud, kan båden ikke sejle.

At selleriets mineralsalte er så vigtig en støtte for centralnervesystemet betyder, at de er ekstremt helbredende for mennesker, der kæmper med:
- Depressio
- Angst
- Forvirring
- Bipolar lidelse
- Hukommelsestab
- Alzheimers sygdom.
- Obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD)
- Opmærksomhedsunderskud / hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD)
- Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)
- Såvel som personer, der har svært ved fokus og koncentration.

Mindre chance for migræne, stress og angst

Selleri kan virkelig forbedre evnen til at supplerende GABA, glycin og magnesium L-threonat bliver absorberet af hjernen samt hjælpe neurotransmitternes ydeevne til søvnunderstøttelse.

Selleri forbedrer også methylering, det vil sige den korrekte absorption og udnyttelse af hundredvis af næringsstoffer, herunder B12 og zink.

Elektrolytterne i selleri hydrerer på et dybt cellulært niveau, hvilket mindsker dine chancer for at lide af migræne, angst, panikanfald og meget mere.

Selleri stabiliserer og understøtter også binyrerne, mindsker stress og reparerer beskadigede celler inde i leveren.

Og da selleriets mineralsalte er antibakterielle, dræber de bakterier som streptokokker, og det bidrager til et sundt miljø for "gode" bakterier.

Lavkvalitets strepinfektioner er ofte den egentlige årsag til urinvejsinfektioner (UTI'er), kroniske bihuleinfektioner, acne, IBS og små intestinale bakterieoverskud (SIBO), selvom den medicinske verden på nuværende tidspunkt ikke er opmærksomme på, at streptokokinfektioner er involveret i disse forhold.

Problemer med skjoldbruskkirtlen?

Hvis du har problemer med din skjoldbruskkirtlen, skal du være opmærksom på at selleri har evnen til at rense skjoldbruskkirtlen for oksiner og styrke produktionen af kjoldbruskkirtelhormonet T3.

For yderligere information vedr. egentlige årsag til skjoldbruskkirtel problemer som Hashimoto thyroiditis, Graves 'sygdom, cyster og tumorer, forstørret skjoldbruskkirtlen, parathyroid sygdom og meget mere, henvises til bogen ”Thyroid Healing”.

Selleriets evne til at nedbryde og udskylde virusser er livsforandrende nyheder for alle, der har fået at vide, at de har en autoimmun sygdom.

Patogener som virus, herunder EBV og helvedesild, er den sande årsag til betændelsen, som fejlagtigt betragtes som en autoimmun tilstand. Den medicinske verden er bare ikke klar over den egentlige årsag endnu.

Den fremherskende autoimmune teori er, at immunsystemet ser en del af kroppen som en  potentiel sygdom og begynder at angribe den. Det forårsager betændelse. Denne diagnose opstår fordi den medicinske verden i 1950'erne var blevet frustreret over, at de ikke havde en forklaring på, hvorfor forhold som Hashimoto's, Graves’, lupus, RA, Crohns sygdom, cøliaki, ulcerøs colitis og multipel sklerose (MS) gjorde folk så syge.

Nøje observation af nogle patienters blodprøver afslørede tilstedeværelsen af antistoffer.

En teori gik ud på, at kroppen var blevet forvirret og skabte antistoffer for at angribe sig selv. Det er vigtigt at huske, at dette kun var én ud af mange teorier - der var aldrig et definitivt svar.

Hele forudsætningen var en uprøvet hypotese, som den medicinske verden kom op med, fordi de ikke havde de virkelige svar på folks lidelse. Så de pegede skylden på folks kroppe, som fjernede skylden fra medicinsk forskning og videnskab, og desværre er det stadig teorien dag.

Antistoffer er til stede, fordi din krop kæmper med et patogen, som videnskabelige test ikke kan finde endnu.

For eksempel, i tilfælde af Hashimotos. Hvis der findes antistoffer, er det fordi din krop går efter Epstein-Barr-viruset. Det er ikke fordi din krop pludselig skabte disse antistoffer som så begynder at angriber din skjoldbruskkirtel.

Du kan læse mere om dette i bogen”Thyroid Healing”

Forvirring mellem sandt og falsk af autoimmune sygdomme

Desværre holder den populære, ukorrekte autoimmune teori mennesker ansvarlige for deres sygdom.

Det får folk til at tro på, at deres krop har forrådt dem.

Når du forlader lægen efter at have fået besked om, at din krop angriber sig selv eller angriber et bestemt organ, kan det være følelsesmæssigt skadeligt og at troen på det forhindrer dit immunsystem i at arbejde.

Men giv dig selv et tillidsboost - og mærk selv efter!

Din krop er og vil altid være loyal overfor dig. Den gør ALT for at sørge for at du er sund og rask. Den elsker dig ubetinget. Dit eget immunsystem vil aldrig skade dig.

At kende denne sandhed kan kick-starte healingsprocessen for en person, der tidligere troede deres krop var imod dem.

Den autoimmune forvirring er en af de største fejl i moderne medicin! Det er et glimrende eksempel på, hvorfor mere end 250 millioner mennesker alene i USA lever med eller lider af mystiske symptomer og tilstande.

Hvilket bringer os tilbage til, hvorfor sellerijuice er så fantastisk.

Afbalancerer din krops pH

Hvorfor er det så gavnligt, at sellerijuice styrker saltsyre i tarmene? Fordi saltsyre er kritisk for fordøjelsen og for at holde dit fordøjelsessystem i god balance.

Når du spiser kommer maden hurtigt ned til din mave for at blive fordøjet ved hjælp af saltsyre. Selv om videnskaben ikke har opdaget dette endnu, er saltsyre ikke kun en syre - det er faktisk en kompleks blanding af syv syrer.

Hvis saltsyreindholdet er i ubalance eller lavt, vil din mad ikke være tilstrækkeligt fordøjet i din mave. Det betyder, at maden ikke vil bryde nok ned til, at dine celler får adgang til de mange næringsstoffer.

”Leaky Gut”, er en stor ukendt årsag til mange sygdomme

Mere korrekt kaldet ammoniak permabilitet.

En forrådnelse i tarmen eller manglende nedbrydning skaber ammoniak gasser i tarmen, som så har en evne til at ”flyde” på en spøgelseslignende måde ud af fordøjelseskanalen og direkte ind i blodbanen. Disse ammoniak gasser kan også passere ind i indre organer så som f.eks. din lever og hjerne.

Dette kalder Anthony William for ammoniak permeabilitet (halvgennemtrængelighed)
Sandheden om ammoniak permeabilitet er endnu ikke blevet opdaget.

Lignende, selvom forkerte begreber, kaldes ofte "leaky gut syndrome" eller "intestinal permeabilitet."

En anden tilstand, der forringer lavt saltsyre og skaber ammoniak permeabilitet, er en træg, stagnerende, fedtholdig lever. Underliggende leverforhold er meget almindelige.

Den medicinske verden ved endnu ikke, hvor hyppigt de virkelig er, eller hvad der ligger bag disse problemer i første omgang.

En træg, stagnerende, fedtlever forårsager lavere galdeproduktion, hvilket betyder, at kroppen ikke kan nedbryde fedt nemt, og det bidrager også til forrådnelse i tarmen hvilket giver endnu mere ammoniak permeabilitet.

Sådan virker sellerijuice

Det er her vores heroiske sellerijuice kommer ind

Den genopbygger mavens komplekse balance og forsyning af saltsyre effektivt.

Sellerijuicen styrker også fordøjelsessystemet ved at hjælpe med at helbrede leveren, hvilket fører til en stigning i galdeproduktionen, lindring af forstoppelse og opblødning. Ved at sænke niveauerne af patogener som bakterier og virusser og andre”fremmedelegmer” som svamp og skimmelsvamp, fører det til en styrket tarm.

Selleri juice er en af de mest dybtgående måder, hvis ikke den mest dybtgående måde, at genoprette fordøjelsesskader.

Det er så kraftfuldt!

Selleri juice til krop og følelser

Vi har en tendens til at holde meget frygt i vores tarm.

Nervøsitet forårsager de følelser, vi kender som mavesyge eller sommerfugle i maven, og angst kan løbe dybt gennem nervesystemet og sætte vores tarm i knuder.

Ved at genoprette hele fordøjelsessystemet virker selleri juice også på vores sind og hjerter.

Der kunne fortsættes med at fortælle om alle fordelene, der er ved at drikke selleri juice.

Alle former for sygdomme såvel som mentalt, fysisk, åndeligt og følelsesmæssigt har sellerijuice en positiv effekt på.

Selleri juice er alkaliserende (basisk), enzymrig, elektrolytforhøjende, godt for leveren, blodsukkerbalancering, antiseptisk og meget mere.

Selleri er underspillet!

Nogle gange er det de mest simple ting i livet, der yndefuldt arbejder under i de mest komplekse situationer.

Selleri juice er virkelig en mirakel juice.

Gode tips til at drikke sellerijuice derhjemme

Hvis du vil helbrede og forbedre dit helbred hurtigt og effektivt, så kan du følge denne rutine:

Hver morgen skal du drikke omkring 4,7 dl sellerijuice på tom mave.

Sørg for at det er frisk, almindelig sellerijuice uden andre ingredienser.

Sellerijuice er et lægemiddel, ikke en kaloriedrikke, så du skal stadigvæk huske at spise din morgenmad.

Vent blot mindst 15 minutter efter at du har drukket din sellerijuice, før du begynde at spise eller drikke noget andet.

Hvis du føler at 4,7 dl er for meget så start med en mindre mængde og arbejde dig op. 

Brug helst økologisk bladselleri. Hvis du ikke har økologisk selleri, skal du sørge for at vaske det grundigt inden du laver din juice.

Hvis du synes at smagen af sellerijuice er for stærk, kan du juice en frisk agurk / eller et æble sammen med sellerien. Dette er en god start.

Når du bliver vant til smagen af selleri kan du begynde at putte mere selleri.

De største sundhedsfremmende fordele kommer når du drikker helt ren sellerisaft.

Opskrift på sellerijuice

Almindelig, frisk sellerijuice er en af de mest magtfulde helbredende juicer, der findes. Denne rene grønne drik er den allerbedste måde at starte din dag på.

Gør denne juice til en del af din daglige rutine og snart vil du ikke ønsker, at der går en dag uden den!

DET SKAL DU BRUGE:
ca. 1,5 bundt selleri

SÅDAN GØR DU:

Skyl sellerien og kør det gennem en juicer. Drik straks for at få de bedste resultater.

Alternativt kan du hakke sellerien og blende det i en højhastighedsblender.